Botezul este, in general, un ritual de purificare a apei practicat in multe religii, inclusiv in crestinism, si este considerat de multi a avea originile in ritualul evreiesc de mikvah. Termenul de Botez provine din cuvantul grecesc care inseamna “sa se scufunde, baie, sau spalat”. O memorie de durata sub forma unui album, o fotografie sau un videoclip este o modalitate foarte buna de a surprinde evenimentul sacru ce are loc o data in viata.

Botezul, momentul cand micutul tau este tras in sus pentru a lua prima suflare ca o persoana botezata, este un eveniment incredibil de important in viața oricarei persoane. Acesta nu este special doar pentru persoana botezata, este un eveniment memorabil si pentru prietenii apropiati si familie. Prin urmare, veti dori ca botezul sa aiba cele mai calificate si profesionale servicii fotografice pentru a surprinde fiecare moment al acestui eveniment unic.

Fotografierea momentelor mari si a micilor detalii

Abordarea unui botez din punct de vedere al fotografiei artistice si jurnalistice nu este o sarcina usoara. Experienta ne-a invatat ca, pentru copil, botezul este destul de obositor, prin urmare recomandam o sedinta inainte de biserica, relaxata, acasa in mediul familial, acolo unde el se simte cel mai bine si in siguranta, fotograful obtinand astfel cele mai bune rezultate. Portretele si instantaneele cu copilul vor fi surprinzatoare iar fotografiile de grup cu familia vor genera amintiri pentru totdeauna.

fotograf nunta bucuresti, foto-video nunta botez, foto-video evenimente foto fotograf-botez

Lucrand in echipa de doi fotografi, la ceremonia de la biserica cautam perspective diferite reusind astfel sa surprindem nu numai momentele cele mai emotionante ale binecuvintarii ci si emotiile nasilor, parintilor, bunicilor si a prietenilor apropiati, folosind atat obiectiv superangular pentru cadre largi cat si teleobiectiv pentru portrete, instantanee si closeup-uri. Deasemenea, fiind doi fotografi de botez, prin plasarea in unghiuri diferite reusim sa evitam „plimbarea” deranjanta de colo-colo in timpul slujbei, plimbare pe care un singur fotograf este obligat sa o faca pentru a surprinde toate momentele.

In timpul petrecerii de la restaurant ne concentram sa surprindem cat mai fidel atat spiritul si atmosfera zilei, distractia, cat si cele mai mici detalii pe care le-ati gandit pentru a face ziua unica: decoratiunile, divertismentul, candy-barul, magicienii, ursitoarele si toate surprizele pe care parintii si nasii le au pentru invitati. Portrete relaxate, informale, instantanee ale copiilor, cadre largi cu invitatii, fotografii de grup, toate vor contribui la albumul de amintiri al unei zile sacre.

Botezul, este primul eveniment important din viata oricarui bebelus avand o incarcatura emotionala foarte puternica pentru parinti, bunici, familie. Fotograful de botez vine sa suprinda fiecare moment, astfel ca, peste ani, albumul foto sa fie un lucru minunat in memoria familiei. Prin atentie la detalii, pasiune, experienta, stil si abordare, fotografiile realizate trebuie sa depaseasca asteptarile dumneavoastra.

DA! Photography are in oferta trei pachete de servicii foto-video pentru botez: Basic, Standard si Premium, un simulator unde puteti configura pachetul foto-video botez in functie de buget si de optiunile alese si un simulator in cazul in care dorinti doar un fotograf pentru botez. Va asteptam sa ne contactati cu incredere pentru a fi Fotografii sau Fotograful la botezul micutului dumneavoastra!

Licenţa Creative Commons
Continutul acestui website este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, partial sau integral, doar cu mentionarea sursei si respectand termenii licentei. Intreg materialul ( grafica, foto, video, text ) realizat de de DA! Photography, Fotograf Nunta Bucuresti este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .