fotograf nunta bucuresti, foto-video nunta botez, foto-video evenimente foto header-filmare-nunta-cu-drona

Filmare Nunta cu Drona

fotograf nunta bucuresti, foto-video nunta botez, foto-video evenimente foto drona-inspire-1

Ce vremuri traim, unde a ajuns tehnologia in ziua de azi… Realizam lucruri ce inainte erau imposibile sau reuseam sa le facem dar cu mare, mare dificultate si la costuri enorme. De exemplu filmarile aeriene se faceau doar cu elicopterul, plin de tot felul de aparate sofisticate. Drone vedeam doar in filmele SF si erau, in majoritatea covarsitoare, ucigase…

Acum? Vrei o Drona? Nimic mai simplu, completezi un formular, faci comanda online si vine acasa la tine, impachetata frumos. Nu este ieftina, desigur, dar nu este mai scumpa decat un dSLR high-end profesional. Si mai presus decat orice costuri, isi merita toti banii!

O filmare cu drona este, in orice situatie, cu totul deosebita. Dar o filmare la nunta cu drona cum o fi? Noi spunem ca este cu totul exceptionala! Dar nu suficienta! Imaginilie suprinse cu drona pot lega foarte bine firul epic al unui montaj de nunta, alaturi insa, de cadrele luate cu camera fixa sau steadycam. Modul prin care surprindem imaginile nu este decat unul din elementele ce contribuie la conceptul de nunta.

Filmarea cu drona la nunta a luat o amploare uriasa pe piata serviciilor video din Romania. Totul, imbinat la montaj cu perspectiva aeriana, are ca rezultat un film al nuntii impresionant, cu secvente unice ce nu pot fi realizate prin alta metoda, completand astfel, magistral, amintirile pentru o viata.

In curand, DA! Photography va oferi ca optiune in pachetele foto-video de nunta si botez, drona profesionala DJI INSPIRE 1 cu operator, pe tot parcusul evenimentului ( biserica, sedinta foto, restaurant), binenteles in locatii unde se poate obtine autorizatia de zbor emisa de Centrul De Operatiuni Aeriene al Autoritatii Aeronautice Civile Romane.


Licenţa Creative Commons
Continutul acestui website este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, partial sau integral, doar cu mentionarea sursei si respectand termenii licentei. Intreg materialul ( grafica, foto, video, text ) realizat de de DA! Photography, Fotograf Nunta Bucuresti este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

243