Stim cu totii ca, muzica este cheia distractiei la nunta, botez, sau orice eveniment. Ambianta muzicala, calitatea sunetului, jocurile de lumini contribuie decisiv la reusita petrecerii si creeaza premizele unor amintiri minunate, care, surprinse de fotografii si cameramanii DA! Photography, pot dainui o viata.

Vivel Sound And Music, solutia pentru un eveniment reusit

Ne-am intalnit cu Vivel si DJ-ii din echipa lui in decursul timpului la multe evenimente. Nu cred sa fi existat nunta sau botez la care, fiind in mijlocul petrecerii ca fotografi si cameramani, ritmul mixurilor perfecte sa nu ne fi determinat sa ne contopim in ringul de dans.

Deontologia profesionala ne-a determinat insa sa nu lasam aparatele din mana si sa contribuim cum stim noi mai bine, fotografiind si filmand fiecare moment al atmosferei de vis, create de DJ-ul aflat la pupitrul sau magic.

Cand spui Vivel Sound And Music, spui echipamente de top. Sunet Dynacord, pupitre Pioneer ProDJ, lumini Martin. Nu se face niciun rabat la calitate, toti invitatii, la sfarsitul evenimentului, trebuie sa plece cu dorinta expresa a revederii in aceeasi formula.

  • fotograf nunta bucuresti, foto-video nunta botez, foto-video evenimente foto dj-vivel-echipamente-0042
  • dj-vivel-echipamente-0005
  • making-of-vivel-sound-0049
  • dj-vivel-echipamente-0040
  • dj-vivel-echipamente-0002

Vivel Sound And Music pentru Nunta, Botezul sau evenimentul Tau!

DJ Vivel, DJ Vicentiu, DJ Adi. Experienta, pasiune, tehnica, calitate. Sunt doar cateva atribute ce caracterizeaza echipa condusa de DJ Vivel, un veteran al mixurilor, din 1992 rezident la Disco Herastrau mai bine de 15 ani, mentor al multor DJ ce activeaza in domeniul organizarii evenimentelor.

team-member

DJ Vivel

team-member

DJ Vincentiu

team-member

DJ Adi

Vin primii si mixeaza pana in ultimul minut. Nu exista pauze, nu te lasa sa savurezi meniul pentru ca se danseaza in continuu. Te urmaresc si realizeaza ce muzica iti place, ce ritm te scoala de la masa. Trec prin toate genurile muzicale, pentru toata lumea, indiferent de varsta si gusturi. Ca fotografi si cameramani de nunta si botez, ne dorim sa avem echipa DJ Vivel alaturi de noi, pentru ca, va asiguram, avem ce fotografia si filma!

Echipa DA! Photography

DACA VA DORITI UN DJ LA NUNTA SAU BOTEZ

Vivel Sound And Music este recomandarea noastra pentru evenimentul unic din viata voastra!

Licenţa Creative Commons
Continutul acestui website este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, partial sau integral, doar cu mentionarea sursei si respectand termenii licentei. Intreg materialul ( grafica, foto, video, text ) realizat de de DA! Photography, Fotograf Nunta Bucuresti este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .